Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ , Άρης Λεπενούς και Ατρόμητος Αντιρρίου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Πολύ καλό ματς έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Οχθίων, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 7΄εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Βασιλάρη, ο Μπουμπούλης με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής οχτώ λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Α. Θώδη, σε καλή θέση μέσα στην περιοχή δεν βρίσκει δίχτυα.

Στο 30΄και πάλι ο Άρης Λεπενούς με κοντινό σουτ του Βαμβακά η μπάλα βρίσκει τα σώματα των αμυντικών του Αντιρρίου .

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και στο 41΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιόπουλου, ο Ρουμπάτης με κεφαλιά δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Αντιρρίου ( 0-1 σκορ πρώτου ημιχρόνου)

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες  , και τα κατάφεραν στο τέλος της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 88΄ σε χέρι αμυντικού ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοσμάς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπάκας, Καραπιπέρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής- Μόριτς Τσίβιτς )

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Προδρομίτης (69΄ Ράπτης), Μπουμπούλης, Τζαμαλής, Βαμβακάς, Βασιλάρης, Θώδης Σ., Πιστιόλης (52΄Δήμος), Θώδης Α., Κοσμάς

Ατρόμητος Αντιρρίου ( Περικλής Παπαποστόλου)

Μπίμπας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Μανδέλος, Αμντέλ- Σαλάμ, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Ρουμπάτης, Κατσίκας (77΄Πατογιάννης), Ανδριτσόπουλος (66΄Αθανασόπουλος), Μαστροκώστας (80΄Μιχαλόπουλος)