Το πιο χορταστικό, ανατρεπτικό και συνάμα συγκλονιστικό ματς έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ματαράγκας, όπου ο ΑΟ Λυγιάς, νίκησε τον γηπεδούχο Αράκυνθο με 3-2.

Σε ένα ματς με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι της αναμέτρησης..

Το ποδόσφαιρο, η ζωή γενικά, μπορεί να γράφει τις πιο περίεργες ιστορίες. Ετσι, όσα συνέβησαν την Κυριακή με τα τέσσερα δοκάρια του Αράκυνθου Ματαράγκας είχαν κάτι σχεδόν… μεταφυσικό μέσα τους. Πως αλλιώς να εξηγηθεί αυτό το γεγονός!!, με τους γηπεδούχους να …χάνουν τελικά το ματς , και να τα έχουν με την ατυχία τους!!

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα ο Αράκυνθος πήρε προβάδισμα στο 5΄με τον Χήρα, με τους φιλοξενούμενους, να ισοφαρίζουν στο 27΄με τον Ζαρκαδούλα (1-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη ο ΑΟ Λυγιάς στο 59΄με τον Λύτρα και στο 71΄με τον Δημητρόπουλο, πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων , για να διαμορφώσει το τελικό 2-3 στο 75΄ο Κούστας..

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Γιαννόπουλος, Καζανάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Νίκος Θεοδωρόπουλος)

Λιάπης Ε., Τσάγκαλος (46΄Αλπέντζος), Λιάπης Κ., Σιάσος (90΄Σκιαδάς), Πολύζος, Σαλάππας Μ., Μπουκουβάλας, Κούστας, Παπαδόπουλος (46΄Κουτσονικόλας), Χήρας, Θεοδωρόπουλος Γ.(46΄Σαλάππας Γ.)

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Μαστροκώστας, Ντερβισι. (46΄Ζαμπάρας), Βασιλόπουλος, Τσιριμώκος (65΄Αποστολόπουλος), Ζαρκαδούλας, Γεωργακόπουλος, Καλτσής, Κατσάμπας, Λύτρας (90΄Θωμόπουλος), Δημητρόπουλος, Γκόγκα