Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία έχει μάθει να μάχεται εντός των γραμμών των γηπέδων.

Αυτό που περιμέναμε δεν ήταν η εύνοια του διαιτητή και των βοηθών (κ. Κολορίζου , κ.Πλέσσα και κ. Τσίπουρα)  που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων να διαχειριστούν το παιχνίδι, περιμέναμε να σεβαστούν την προσπάθεια της ομάδας μας όμως αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά και  η αιτία είναι ο διαιτητής κ. Κολορίζος και  κυρίως οι βοηθοί του κ. Πλέσσας και Τσίπουρας.

Σε συγκεκριμένες φάσεις από την έναρξη του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναγρινιακό  ο διαιτητής και οι βοηθοί του σταματούσαν με κάθε τρόπο την όποια επιθετική προσπάθεια της ομάδας μας δημιουργώντας εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας,καταστρέφοντας με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι μας.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και ζητάει σεβασμό και διαιτητές που θα πρέπει να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να μην αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.
Καταγγέλλουμε την διαιτησία του κ. Κολορίζου της ΕΠΣ Φθιώτιδας και των βοηθών κ. Πλέσσα και κ. Τσίπουρα της ΕΠΣ Φωκίδας και καλούμε την ΚΕΔ να λάβει τα μέτρα της.
Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα παραμείνουμε θεατές,ο  Ναυπακτιακός Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία και είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα ,  δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς με τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Υ.Γ. Η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας δεν μπορεί να γίνει μόνο με την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος , υπάρχουν παθογένειες τις οποίες τις γνωρίζετε αλλά δυστυχώς κάθε χρόνο βιώνουμε την ίδια κατάσταση.

 Το ΔΣ του Ναυπακτιακού Αστέρα