H ενημέρωση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:
Για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας από τον ΑΟ Λυγιά με σκορ 3-2. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο τέλος “χαμογέλασαν” και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σε χαλαρό ρυθμό για τις δύο ομάδες, καθώς οι ποδοσφαιριστές έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Λίγες οι καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου για τις δύο ομάδες με την κυριότερη να είναι το γκολ της ΑΕΠ στο 28′ με σκόρερ τον Σανιδά, μετά από ασσίστ του Γιαννόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός και η ένταση του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι να δώσουν “μάχες” για να κερδίσει η ομάδα τους και το κατάφεραν. Πολλά μαρκαρίσματα, αρκετή ένταση ανάμεσα στους παίκτες, πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με κόκκινη κάρτα. Η ισοφάριση για τον Λυγιά ήρθε στο 64′ με σκόρερ τον νεοεισελθών Γιώργο Γεωργακόπουλο. Οι γηπεδούχοι με τον αέρα της ισοφάρισης κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Γεωργακόπουλο στο 76′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 3-1 για τον Λυγιά έγινε στο 82′ με τον Γεωργακόπουλο να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ ο Σανιδάς στο 86′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-2 για την ΑΕΠ.
Στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής της ΑΕΠ Σωτήρης Λαουρδέκης για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή κ. Λιόνα.
Το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης, αφήνοντας την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς ακόμη.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγαρακίου, την Κυριακή 27/11 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.
ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος): Μαστροκώστας, Τσιριμώκος (46′ Αποστολόπουλος), Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας (60′ Θωμόπουλος), Γεωργακόπουλος Ν., Ζαμπάρας (54′ Δημητρόπουλος Ι.), Καλτσής, Κατσάμπας, Λύτρας (46′ Γεωργακόπουλος Γ.), Δημητρόπουλος Β., Γκόγκα (85′ Ντότσικας).
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης Β., Ντότσικας (82′ λ.τ. Λάππας), Ράμμος, Καρβούνης (72′ Παπαδόπουλος), Ρισβάς, Γιαννόπουλος (77′ Μακρυκώστας), Σανιδάς, Καποδίστριας.
Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)