Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναγρινιακός στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής (3ος όμιλος).

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει :

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας στην Κέρκυρα με αντίπαλο την Α.Ε Λευκίμμης. Δεχόμενη δύο γκολ από τον Πότση σε κομβικά σημεία (43 και 92) ο Παναγρινιακός παρέμεινε στους τρεις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές αγωνιζόμενος σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος μπήκαν πιο δυνατά, έχοντας και την εύνοια του δυνατού αέρα, και απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 28 σε σέντρα του Κωστακιώτη και καρφωτή κεφαλιά του Βέρμπη να βρίσκει πρώτα στο έδαφος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιάτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μανιάτης νίκησε τον Τσεβανέδη. Το 1-0 έγινε στο 43 με όμορφο σουτ του Πότση.

Στο β μέρος ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ άλλαξε πρόσωπο, πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Παγκράτη, παρά τις πολλές στημένες φάσεις που κατά κύριο λόγο κέρδισε. Στο 92 μετά από λάθος του εξαιρετικού Μανιάτη ο Πότσης έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία έκανε το τελικό 2-0.

Α.Ε Λευκίμμη (Π. Κορομπόκης)

Λέτσο (22 λ.τ Παγκράτης) Κωστακιώτης (70 Πουλημένος) Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Καρβούνης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου (70 Θεοδωράκης) Γαστεράτος, Τσεβανέδης, Βέρμπης (60 Γεωργόπουλος)

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος)

Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Καντάνης, Τσιούνης, Μανιώτης, Τσάκνης (65 Βασιλόγιαννης) Κοντογιάννης (65 Μήλιος) Τσοπανάς (80 Πατίλας)