Με 1-0 νίκησε ο ΑΟ Ζευγαρακίου τον Αράκυνθο Ματαράγκας στο ντέρμπι των ομάδων της Μακρυνείας και παραμένει μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος)

Ο ΑΟ Ζευγαρακίου έψαχνε το γρήγορο γκολ για να τελειώνει από νωρίς. Από το ξεκίνημα του αγώνα δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν του βγήκε. Στο 15΄σουτ ο Ντόβας άουτ, 17΄κοντινή κεφαλιά Καλλιακμάνη ελάχιστα άουτ, 25΄Ζωγράφος σε καλή θέση άουτ, 28΄ το ίδιο και ο Πάγια, 42΄ Κατσαβοχρήστος συρτό σουτ κόρνερ ο Λιάπης, 45΄ τετατέτ ο Πελεκάνος, ο Σαλάππας απομακρύνει πάνω στην γραμμή…..

Πήγε στο ημίχρονο με το 0-0. Δεν αγχώθηκε, το διαχειρίστηκε και τελικά με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου  ο Θ. Κουλουκούρας με παράλληλη σέντρα , οδήγησε τον Αλ. Πάγια να σπρώξει από κοντινή απόσταση την μπάλα στα δίχτυα. 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια του β΄ημιχρόνου η δυνατή βροχή εμπόδισε να δούμε κάτι καλύτερο. Προσπάθησε για την ισοφάριση ο Αράκυνθος, αλλά με δυσκολία έφτανε στην αντίπαλη περιοχή..

Ο ΑΟ Ζευγαρακίου στο β΄ημίχρονο ήθελε ένα ακόμη γκολ. Στο 55΄ ο Ζωγράφος, 57΄ο Κατσαβοχρήστος, 70΄, και 80΄και πάλι ο φορ του ΑΟΖ βρέθηκε απέναντι από τον Λιάπη, που ήταν ο καλύτερος των φιλοξενούμενων.

Τελικό αποτέλεσμα 1-0 . Ο ΑΟ Ζευγαρακίου πέτυχε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Τάκος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Μπίστας, Καλλιακμάνης, Ντόβας, Ζωγράφος (90΄Παναγόπουλος), Πάγια Ρ. (83΄Μπανάκας Ν.), Κουλουκούρας Θ., Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Α. (79΄Πάγια Ερ)

Αράκυνθος Ματαράγκας (Γεώργιος Κουτσονικόλας)

Λιάπης Ε., Σιάσος, Λιάπης Κ., Σαλάππας, Πολύζος, Λάκκας (46΄Καλύβας), Μπουκουβάλας, Κούστας, Παπαδόπουλος (78΄Αλπέντζος), Χήρας, Θεοδωρόπουλος