Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί κύριοι της ΚΕΔ πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα με τον Παναγρινιακό στο γήπεδο μας , γίναμε θεατές σε ακόμη ένα έργο , αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον κ. Κακρίδη και τους βοηθους του κ. Θεοδωρόπουλος και κ. Κλεπετζάνη της ΕΠΣ Κορίνθου.
Δεν θα κάνουμε ανάλυση για τους λόγους που χαρακτηρίζουμε τον διαιτητή και τους βοηθους του πρωταγωνιστές για να μην κουράζουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και γενικότερα αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Αντιλαμβανόμαστε ότι όσες ανακοινώσεις και να βγάλουμε δεν βρίσκουμε ανταπόκριση. Εάν η ομάδα μας ενοχλεί κάποιους….Ενημερώστε μας , αν όχι για ποιον λόγο τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης. Εμείς σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας , τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και τους εαυτούς μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας χωρίς καμία έκπτωση.
Υ.Γ. Η διοίκηση της ομάδας μας , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ευχαριστούν την διοίκηση του Πανελευσινιακού για την φιλοξενία.