Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου (https://www.asterasmessolonghi.gr/) αναφέρει τα εξής:

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, το μεσημέρι, ο Αστέρας Μεσολογγίου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο τη γηπεδούχο ομάδα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου. Ο αγώνας που διεξήχθη κάτω από κρύο στο Βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου, παρουσία λίγων φίλων του ποδοσφαίρου, έγινε για τη  Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα μας παρόλο που δεν έπιασε καλή απόδοση στον αγώνα- ιδίως στο Β’ ημίχρονο-εν τούτοις κρατά το βαθμό της ισοπαλίας και ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες που σίγουρα θα έχουν υψηλές απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος ομάδα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου ούτε αυτή παρουσίασε κυριαρχική εικόνα στον αγώνα και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Αξιοσημείωτο του αγώνα, για την ομάδα μας, είναι η επανεμφάνιση τριών βασικών παικτών της στους αγώνες πρωταθλήματος έπειτα από τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, συγκεκριμένα του Γαντζούδη, του Στάθη και του Παναγιωτόπουλου, που το τελευταίο διάστημα επανήλθαν στις προπονήσεις της ομάδας και ακολούθησαν την αποστολή στο Αγρίνιο, παίρνοντας μάλιστα λεπτά συμμετοχής οι δύο τελευταίοι.

Στο Α’ ημίχρονο δημιουργήθηκαν όλες οι φάσεις του αγώνα και μπήκαν τα δύο γκολ που έκριναν το τελικό σκορ. Έτσι για άλλη μια χρονιά ο Αστέρας Μεσολογγίου έφυγε αήττητος από την έδρα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, δημιούργησε καταστάσεις ευκαιριών και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Η γηπεδούχος ομάδα όμως αντέδρασε και τελικά ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ είχε ευκαιρία πριν το γκολ της ισοφάρισης αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ράπτη.

5′ Πρώτη επίθεση για τον Αστέρα στο ματς, όταν ο Τριώτης δέχθηκε τη μπάλα από πάσα του Ντίμο μες τη περιοχή και πλάγια δεξιά αλλά το δυνατό σουτ μπλόκαρε σταθερά ο Κουτρούμπας.

9′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ντίμο. Ο Μαυραγάνης απο δεξιά έκανε τη προσπάθεια έξω από τη περιοχή της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου, έβγαλε παράλληλη σέντρα με τη μπάλα να περνά από πολλά πόδια και να καταλήγει στον σκόρερ που κοντά στο σημείο του πέναλτι , μες τη περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτρούμπα.

29′ Δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου να ισοφαρίσουν, όταν η μπάλα έφτασε μες τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, ο Τσεκούρας έπιασε δυνατό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη.

32′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση για τη Α.Ε. Αγ. Δημητρίου, με σκόρερ τον Τσεκούρα. Ότι δεν πέτυχε δύο λεπτά πριν, το πέτυχε σε βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Αστέρα, οι αμυντικοί μας αιφνιδιάστηκαν και μες τη περιοχή με ωραίο ευθύβολο σουτ ο σκόρερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη για το 1-1.

Με την ισοπαλία πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, χωρίς να έχουν δημιουργήσει πολλές φάσεις. Στο δε Β’ ημίχρονο δυστυχώς η ποιότητα του αγώνα έπεσε κατακόρυφα με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά να δημιουργήσουν καταστάσεις ευκαιριών και να μένει η ισοπαλία, που κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι με συνεχόμενες βαθιές μπαλιές από την άμυνά τους προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά η ομάδα μας απέκρουε αυτές εύκολα. Από την άλλη πλευρά , η ομάδα μας δυσκολευόταν κι αυτή να κρατήσει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Οι δύο μικροευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, μία για κάθε ομάδα, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες.

60′ Από πλάγια δεξιά η επίθεση των γηπεδούχων, ο Κοκώνης έπιασε ένα σουτ που πέρασε όμως άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Ράπτης.

83′ Πρώτο σουτ του Αστέρα Μεσολογγίου στο Β’ ημίχρονο, ο Ντελής δέχθηκε μες τη περιοχή τη μπάλα αλλά το σουτ που έπιασε μπλόκαρε εύκολα ο Κουτρούμπας.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ν. Σταμάτης) Ράπτης, Παπασπύρος (75′ Παναγιωτόπουλος) , Σιαμήτρος Γ., Κυρίτσης, Μανέτας, Μαυραγάνης, Σιαμήτρος Β., Καπάι (70′ Στάθης), Ντελής (85′ Ελένης), Ντίμο και Τριώτης (70′ Ρονάλντο).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Γρίβας, Γαντζούδης, Ανδρωνάς και Μουζακίτης

Α.Ε. Αγ. Δημητρίου: ( Γιάκος) Κουτρούμπας, Τηγανήτας, Πανταζής (75Πριόβολος), Ρόκκος, Κωστόπουλος, Καπέντζος, Κοκώνης Κ., Μυλωνάς (75′ Μπαμπάτσικος) , Τσεκούρας, Σώζος (62′ Κοκώνης) και Σπυριλιώτης

Στον πάγκο ήταν επίσης οι:  Αθανασίου, Παπαγεωργίου, Γιωτόπουλος, Καραθάνος, Λιοπύρης,  και Παρμάκης.