Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη Αιτωλικού:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επικράτησε με σκόρ 4-2 του Ατρόμητου Αντιρρίου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κατοχής, ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας περιόδου 2022-23.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι τους καταφέρνωντας να προηγηθούν με σκόρ 1-2
Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο έως το 60′ όπου οι τυπικά γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Διαμαντόπουλου, η εξέλιξη αυτή αντί να τους πτοήσει τους πείσμωσε περισσότερο και τους οδήγησε στο να βγάλουν αντίδραση, αλλά και οι αλλαγές που έγιναν από το προπονητικό επιτελείο θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο είχε αντίκτυπο στην ανατροπή του σκόρ.
8′ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Κατσίκας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-1.
24′ ΓΚΟΛ 1-1: Ο Λ. Φράγκος με ευθύβολο σούτ από την μεγάλη περιοχή θα ισοφαρίσει σε 1-1.
29′ ΓΚΟΛ 1-2: Πάλι ο Κατσίκας θα κάνει το 1-2 ξεκινώντας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.
60′ Ο Διαμαντόπουλος του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του κ. Καζανά διότι έπιασε τη μπάλα με τα χέρια.
76′ ΓΚΟΛ 2-2: Ο Παλιάτσας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο ρέφερι του αγώνα θα δείξει την άσπρη βούλα δίνοντας πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζέρβας που θα ευστοχήσει φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 2-2
85′ ΓΚΟΛ 3-2: Ο Πανόπουλος με φοβερό σούτ λίγο έξω από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο γάμα της εστίας των φιλοξενούμενων κάνοντας το 3-2 και την ανατροπή του σκόρ.
90+2′ ΓΚΟΛ 4-2: Ο Muca από αριστερά πάνω στη γραμμή του πλάγιου άουτ θα περάσει δύο αντιπάλους και θα βγάλει σέντρα στο σημείο του πέναλτι, ο Ι. Πασπαλιάρης θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο Παλιάτσας με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 4-2.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
1. Α.Ε. Μεσολογγίου 10
2. Αμβρακικός Λουτρού 8
3. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 7
4. Ατρόμητος Αντιρρίου 7
5. Αρης Λεπενούς 7
6. Ενωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος 4
7. Αστέρας Μεσολογγίου 4.
8. Α.Ε. Αγίου Δημητρίου 4
9. Απόλλων Δοκιμίου 3
10. Ομηρος Νεοχωρίου 1
Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι εκτός έδρας, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, στο Ενώσιακο Γήπεδο “Θ. Πασσιόπουλος” στο Μεσολόγγι με την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας περιόδου 2022-23.
Ορθιοι από αριστερά : Παλιάτσας Θανάσης. Πασπαλιάρης Σώζων, Ζαπάντης Θεόδωρος, Μπότας Νίκος, Φράγκος Λάζαρος.
Καθιστοί από αριστερά : Κοντομήτσος Κώστας, Βασόπουλος Γρηγόρης, Φράγκος Αναστάσιος, Αλμπάνης Γιώργος, Φούντας Δημήτρης, Πασπαλιάρης Γιάννης.
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Muca Serhio, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης, Ζέρβας Νεκτάριος, Πανόπουλος Κώστας, Καβαλιέρης Νίκος.
Στην αποστολή ήταν και οι Λυκούδης Αγγελος, Τσερρίκου Μάριος, Κάκκος Γιώργος, Σέρβος Κώστας.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται