Η ανακοίνωση του ΑΟ Ίναχου Βάλτου αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας ηττήθηκε στο Χαλκιόπουλο από τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας με 1-4 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Ο Ίναχος πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τις πολλές απουσίες παικτών.
Αγώνες με αρκετές φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να έχει τις κυριότερες. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Δ. Μολώνη στο 15ο λεπτό. Άμεση απάντηση για τον Ίναχο με όμορφο πλασέ του Μαργαρίτη στο 25′ έπειτα από πάσα – ασίστ του Καρακασίδη στην αντεπίθεση για το 1-1.
Στο 35′ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τασολάμπρου για το 1-2 της Δάφνης. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ίναχος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 68′ ο Π. Μολώνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3, με τον Δ. Μολώνη να διαμορφώνει το τελικό 1-4 με γκολ στο 75ο λεπτό.
Η προσπάθεια συνεχίζεται με την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική να παίζει στον Εμπεσό κόντρα στον Ιδομενέα στο τοπικό ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Δάφνης στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΑΟ Ίναχος Βάλτου :
Σουφλάκης, Θέμης Αυγέρης, Καπετανάκης, Αντωνόπουλος, Μπούρος, Ζαβός, Καρακασίδης, Μαργαρίτης, Μπισμπίκης, Χρήστος Αυγέρης, Ασβεστόπουλος
Δάφνης Μεγάλης Χώρας :
Πεσλής, Μιχόπουλος, Τασολάμπρος (61΄Μούχας), Παληγεώργος, Κατσαούνης, Μολώνης Π., Νταλακούρας, Μολώνης Γ., Μολώνης Δ., Τσιακμάκης, Φυτόπουλος (85΄Μολώνης Μ.)