Ένα φανταστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Κανδήλας την Κυριακή το μεσημέρι ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕ Αλυζίας και τον Ολυμπιακό Αγρινίου.

Οι δυο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα με το τελικό αποτέλεσμα (3-3)  να μην αφήνει ικανοποιημένους τους Αγρινιώτες, οι οποίοι βρέθηκαν 3 φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση και μάλιστα το 3-3 ήρθε  στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!!

Τους τρεις βαθμούς της νίκης λοιπόν κρατούσε μέχρι το 92’ ο Ολυμπιακός , αλλά στο φινάλε αρκέστηκε με τον πόντο της ισοπαλίας (3-3) !

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 5΄ με σκόρερ τον Γαλάνη(0-1 σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα «ίσα» με τον Λυγκώνη στο 65΄. Δυο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Αγρινίου πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Ευθυμίου (1-2), αλλά ο Ταμπάκης στο 77΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Ο Σαμψώνας στο 80΄ έβαλε και πάλι μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-3 στο 92΄με σκόρερ και πάλι τον Ταμπάκη.

 Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Ξύστρας, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αλυζίας

Γιαννείος, Σκαρογιάννης, Παπανικόλας, Παπαναστάσης (80΄Δρακάς Ε.), Φραγκογιάννης (80΄Λιότος), Κατσαούνης, Αποστολάκης, Οικονόμου (65΄Δρακάς Β.), Ταμπάκης, Κεραμίδας, Λυγκώνης (75΄Μουρελάς)

Ολυμπιακός Αγρινίου : (Πέτρος Κρανιάς)

Σαμαράς, Κοντογιάννης, Σαμψώνας (78΄Κολιρόπουλος), Κυτούγιας, Δράκος-Γαλάνης, Κοντογιάννης, Ντζάνης, Τσιαμπούλας (55΄Μπαρδάκης), Ευθυμίου, Μακρής, Αγγελής