ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Ισόπαλες αναδείχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι ομάδες της ΑΕΚ Μεσολογγίου και του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα γυναικών ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε απο τον τραυματισμό της Γεωργίου στο 6ο λεπτό, όταν έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κλείδας, και θα απέχει για περίπου έξι εβδομάδες απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με την ομάδα του Μεσολογγίου να χάνει κάποιες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκόρ, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Αρκαδίας είχε την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικούς κινδύνους για την εστία της Souza.

Στο 16′ η Φιλανδριανού κάνει το σούτ μέσα σπο την περιοχή με την Μόκκα να κάνει την προβολή βγάζοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 22΄ένα σούτ της Αυγέρη δεν ανησυχεί την Θεοδωρακοπούλου που βλέπει την μπάλα να καταλήγει άουτ, και στο 36′ η Βάσω Λαζανά φεύγει στην αντεπίθεση αλλά το διαγώνιο σούτ που επιχειρεί φεύγει άουτ. Και το ημίχρονο κλείνει με την Μόκκα στο 45′ να εκτελεί φάουλ αναγκάζοντας την Θεοδωρακοπούλου με δύσκολη επέμβαση να πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Στο 46′ σε σέντρα της Κάστορα η Μαρίνη πιάνει την κεφαλιά και η Souza μπλοκάρει, και στο 70′ σουτ της Καραγιάννη μπλοκάρει και πάλι η Souza.

Στο 89′ και στο 93′ η Souza και πάλι εξουδετερώνει την κεφαλιά της Φιλανδριανού, και το σούτ της Μαρίνη αντίστοιχα.

Διαιτητής: Μπακόπουλος – Βοηθοί: Μπαλαρούτσος, Σπυρόπουλος (Αχαϊας).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής): Graziele Souza, Μόκκα, Ι. Λαζανά, Γεωργίου (8 λ.τ. Οικονόμου), Πρασσά, Αυγέρη (90′ Χριστοπούλου), Σταυροπούλου, Gomes Farias Taíla, Β. Λαζανά (90′ Τσίντζουρα), Βρανά, Παπαιωάννου (46′ Παπαδογιώργου (82′ Πετσίνη)).

Αστέρας Τρίπολης (Γρηγόρης Παναγιώταρος): Θεοδωρακοπούλου, Παπαγεωργίου (80′ Μητροπούλου), Λαμπράκη (Μαϊδιώτη), Καντζιώρα, Καββαθά, Durkovic, Μάλλιαρη (46′ Καστόρα), Παπαμήτρου, Φιλανδριανού, Καραγιάννη (Γομάτου), Μαρίνη.