Ούτε ο Αστέρας Παντάνασσας, ούτε και η βροχή σταμάτησαν τον ΑΟ Ζευγαρακίου ώστε να φτάσει στην πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες εφέτος στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου.

Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο των Παπαδατών νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Παντάνασσας και συνεχίζει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την «τρελή» πορεία του!!

Η ομάδα του Σπύρου Μπούρδου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε στο 25΄με σκόρερ τον Κατσαβοχρήστο, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την παράλληλη σέντρα του Ρ. Πάγια.

Τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42΄) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πελεκάνου, ο Ντόβας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ολιγορία της άμυνας των γηπεδούχων και με κοντινή προβολή διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 48΄ο Πελεκάνος.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Μπάκας, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Μπίστας, Ζωγράφος, Ντόβας, Παντής, Πάγια Ρ., Κουλουκούρας (75΄Μπανάκας), Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Άλγκερς (60΄Πάγια Έρι).

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Κεφάλας (70΄Μπακογιάννης), Κουτσιαύτης (85΄Σταμάτης), Κουμάσης, Σούτας, Ρέθι Εγκλι., Κακούρης, Λιόκαυτος, Ντοντάι (55΄ Στρεμμένος), Κωνσταντόπουλος, Ρέθι Ερι.