Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΜ και παραμονή (μόνη πρώτη) στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο Αντιρρίου (0-3).

Σύμφωνα με το  aitosports.gr η ΑΕΜ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα στο 32΄με κεφαλιά του Μπαλαμπάνη, μετά από σέντρα του Μιχαλόπουλου.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (48΄) η ΑΕΜ διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Πιστιόλη, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σουτ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (0-3)

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Λιόνας και Μπαξάς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου)

Μπίμπας, Πατογιάννης (65΄Παναγιωτοπουλος), Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Αμπντελ Σαλαμ, Ζαχαρόπουλος (65΄Ρουμπατης), Ευθυμιόπουλος, Μαστροκώστας, Κατσίκας, Παπαποστόλου, Ανδριτσόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Κοκορης, Τριφιάτης (73΄Νικολόπουλος), Αθανασόπουλος, Κράνης (85΄Κουφός), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης , Χαλαζιάς, Γαβρίνας (75΄Βαρούχος Κ.), Μιχαλόπουλος, Πλαστήρα (73΄Κάκκος).