Έτοιμος για το τοπικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα μας Α.Ε.Μεσολογγίου αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το μεσημέρι,  είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου. Ο αγώνας θα γίνει για τη 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου, που χρησιμοποιεί για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά η Α.Ε.Μ..

Είναι πραγματικά κρίμα για τη πόλη που ζούμε οι ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι που εκπροσωπούν αλλά και δίδουν τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης να αθλούνται και να παίζουν ποδόσφαιρο, να μην έχουν γηπεδικές εγκαταστάσεις εν έτει 2022!!

Το ακλόνητο φαβορί λοιπόν του αγώνα – η γηπεδούχος Α.Ε.Μεσολογγίου- απέναντι στο αδιαμφισβήτητο αουτσάιντερ -ο Αστέρας Μεσολογγίου. Χωρίς άγχος κατεβαίνει η ομάδα μας απέναντι στη συμπολίτισσά μας και πρωτοπόρα στο πρωτάθλημα, με στόχο να φανεί ανταγωνιστική στον αγώνα και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας μας Ν. Σταμάτης είδε μεσοβδόμαδα να αποχωρεί ο Κυρίτσης από τη προπόνηση και να είναι αρκετά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα, ενώ θα τεθεί στη διάθεσή του ο Παναγιωτόπουλος για τον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη περσινή χρονιά αντίπαλοι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, με την Α.Ε. Μεσολογγίου να επικρατεί επί του Αστέρα Μεσολογγίου και στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Τη προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε.Μ. επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη Αιτωλικού με 1-3.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. ΠΡΟΒΙΔΑΣ – ΞΥΣΤΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ