Για 49 λεπτά ο Ηρακλής Αστακού έβαλε δύσκολα στον Αστέρα Αγρινίου, αλλά από τη στιγμή που οι Αγρινιώτες πέτυχαν δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά (49΄, 53΄) επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες.

Ο Αστέρας Αγρινίου λοιπόν σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Καραπαπά νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Αστακού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος). Οχτώ βαθμοί για τον Αστέρα, έξι ο Ηρακλής Αστακού.

Στον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο , ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο 49΄ με τον Γκρίζη να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Ο Βαρέττας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίζη (53΄) διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο φινάλε της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Βασιλάρης. Το πέναλτι κέρδισε ο Πατσέας.

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Καζανάς Κ., Θώδης Κ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαιωάννου, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος (71΄Λεχουρίτης), Τζελτζές, Βαρέττας, Μαυριφρίδης (75΄Πίτλιγκερ), Πατσέας, Παχής, Γκρίζης Ν. (61΄Βασιλάρης)

Ηρακλής Αστακού (Ξενοφώντας Αθανασούλας)

Μαλιγιάννης, Κοντοζήσης, Λιβάνης Π., Ντόια, Γκάτσης, Ταφάνι, Σόμπολος (58΄Κονττούρης), Μπαρμπαρούσης, Ρουσάι (59΄Λιβάνης Ι), Καραγιάννης (77΄Μάτερ Μ), Κοτρότσος