Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει

Την δεύτερη εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Τηλυκράτη με 0-3 και παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι με δύο κεφαλιές προηγούνταν ήδη στο 23 με 0-2. Ο Παπανίκου σέρβιρε στο 15 με καλοχτυπημένο κόρνερ και κεφαλιά του Τακίδη, και στο 23 νέα σέντρα του Παπανίκου ο Νιφορόπουλος με νέα κεφαλιά έκανε το 0-2. Ο Παναγρινιακός προσπάθησε ν αντιδράσει όμως το σουτ του Μήλιου από καλή θέση και η προβολή του Μανιώτη πριν την ανάπαυλα δεν έφερε τη μείωση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θέλησαν να μειώσουν γρήγορα όμως την οποία πίεση την απορρόφησε η άμυνα του Τηλυκράτη. Στο 83 ο διαιτητής Τσιώρης ανακάλυψε πέναλτι σε έξοδο του Μανιάτη στον Σοροβό το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τόσκα κάνοντας το τελικό 0-3. Ο Παναγρινιακός έμεινε με δέκα παίχτες στο 88 λόγω απευθείας κόκκινης του Τσακανίκα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος)

Μανιάτης, Παλιάτσας (58 Τσακανίκας) Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Μανιώτης, Τσιούνης (85 Τουρλίδας), Κοντογιάννης (58 Καντάνης), Τσάκνης (85 Φραγκούλης) Μήλιος, Βασιλόγιαννης (58 Τσοπανάς)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: (Α. Παντζιαράς)

Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης (84΄Κουτσογιάννης), Γιαννιώτης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (71΄Περιστέρης), Σκιαδάς (61΄Σοροβός), Γκουντρουμπής (71΄Κατσής), Οκάν (61΄Κυριάκης), Ζδράβος.

Α