Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Αυτός ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου η ΑΕΚ Μεσολογγίου αν και ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα 0-1, από την πρωτοπόρο ομάδα των Ιωαννίνων. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου έχασε ένα τσουβάλι γκολ και έχασε από την νεανική ομάδα των Ιωαννίνων..

Οι κιτρινόμαυρες πού αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες βασικών παικτριών όπως, Λαζανά Β.., Λαζανά Ι., Οικονόμου, Γεωργίου, Τζουμερκιωτη, Χριστοπούλου, Αναγνωστοπούλου,στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που χάθηκαν από επιπολαιότητα η αστοχία ενώ και η έμπειρη τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρέθηκε σέ πολύ καλή ημέρα και στην μοναδική τους ουσιαστική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν όταν σέ φάουλ της Πολυνομοπουλου από μακριά η μπάλα χτύπησε στο χέρι της Βαρσανη και στρώθηκε στην Κουτσούρη που με κοντινό σουτ νικάει την Da C. Souza και κάνει το 0-1, παρά τίς διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι προηγήθηκε η πάσα με το χέρι.

Στο 34′ η Γρομητσαρη ανατρεπεται από την Καιτατζη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβανει η Γρομητσαρη που στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι στη επιστροφή νέο σουτετης Βρανά Τριανταφύλλου αποκρούει εντυπωσιακά η Χατζηλαζάρου και η επερχόμενη Γρομητσαρη πετυχαίνει γκολ που δεν το μέτρησε ο διαιτητής Μερμυγκας και δίνει επανάληψη και στην δεύτερη εκτέλεση η Γρομητσαρη στέλνει την μπάλα διπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ και παρότι και πάλι ήταν εκτός γραμμής ο διαιτητής δεν έδωσε επανάληψη.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος της ομαδας της Αιτωλοακαρνανίας πού παρά τις μεγάλες στιγμές που είχε κυρίως με Gomes Farias, Βράνα-Τριανταφύλλου, Παπαδογεωργου, Γρομητσαρη(από δύο μέτρα σέ κενή εστία αστοχησευ!!!) Μοκκα δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί αντίθετα η μαχητική ομάδα των Ιωαννίνων ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις που επιχειρούσε.Στο 85′ μακρινό φάουλ της Κολεμπα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90′ σέ σουτ της Μοκκα η Χατζηλαζάρου κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας εντυπωσιακά σέ κόρνερ.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza, Πρασσά, Κάππα (84′ Σταυριναδη), Μοκκα, Αυγέρη, Γρομητσαρη, Σταυροπούλου (λ.τραυμ. 70′ Τσιντζουρα), Παπαϊωάννου (46′ Αρβαλη), Gomes Farias, Παπαδογεωργου (70′ Πετσινη), Βράνα-Τριανταφύλλου.