ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 5-2
Για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 5-2 στα Καλύβια από τον τοπικό ΠΑΟΚ. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπήκαν και πέντε γκολ από τις δύο ομάδες, αλλά στο δεύτερο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να κερδίσουν το ματς.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 7′ ο Σανιδάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 10′ ισοφάρισαν με πλασέ του Κονδύλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με φάσεις εκατέρωθεν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ξανά με τον Σανιδά να προηγηθούν στο 31′ με 1-2 με σουτ από πλάγια της περιοχής. Ξανά γρήγορη αντίδραση των γηπεδούχων και εκ νέου ισοφάριση στο 35′ με σκόρερ τον Τασουλή. Ο ίδιος παίκτης στο 41′ θα σκοράρει ξανά και θα βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με κεφαλιά, το οποίο 3-2 θα είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 47′ να σημειώσουν το 4-2 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι του Καρασάββα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα από πλάγια θέση. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες της ΑΕΠ “έπεσαν” ψυχολογικά και δεν μπόρεσαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Ζώη, εκτός από ένα σουτ του Γιαννόπουλου στο 75′ που μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 65′ ο Μαρκόπουλος τραυματίστηκε και λόγω έλλειψης δεύτερου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, τη θέση του στην εστία της ομάδας πήρε ο αμυντικός Καραγιάννης. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 71′ με κοντινό σουτ ξανά ο Κονδύλης.
Για την 7η αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Γαβαλούς την Κυριακή 18/12 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.
ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Ζώης, Μυγδάκης, Τίττης, Πατσαούρας, Καρασάββας, Ζαχαράτος, Κονδύλης (85′ Αλεξόπουλος), Τσοπανάς, Τασουλής, Καρύμπας (81′ Χετάι), Ζώγας (67′ Καραλής).
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης Β., Ρισβάς, Μακρυκώστας (55′ Παπαδόπουλος), Ράμμος, Γιαννόπουλος, Σανιδάς (50′ Κυρίτσης), Καποδίστριας.
https://www.facebook.com/aepalaiopanagias/