Ο Άρης Λεπενούς νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τον Όμηρο Νεοχωρίου φτάνοντας την 4η νίκη σε έξι ματς στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το οποίο και συμμετέχει.

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Λεπενούς έφτασε τους 13 βαθμούς, διατηρώντας την επαφή της με την κορυφή και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός του συλλόγου Βασίλης Δήμος που με δυο γρήγορα γκολ (5΄και 20’) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άρη Λεπενούς. Ένα ακόμη γκολ από τον Τσιούνη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44΄) «κλείδωσε» ουσιαστικά το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το πάλεψαν οι γηπεδούχοι μειώνοντας με τον Γιαβρούτα στο 70΄σε 1-3, αλλά μέχρι εκεί.

Ευχάριστη έκπληξη η ομάδα του Άρη Λεπενούς στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Διαιτητής: Γκιάφης

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου(Χρήστος Ζαπάντης)

Καρατζογιάννης, Τσάμης,  Μπαρμπαρούσης, Ματσίγγας, Τσιφοπανόπουλος, Κόκκαλης, Παναγιωτόπουλος, Ξάνθης, Γιαβρούτας, Τρικαλινός (46΄ Κωνσταντίνου), Κράνης (80΄Μπουργαζας)

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής, Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Προδρομίτης, Βαμβακάς (80΄λ.τρ. Ράπτης),Τζαμαλής Π. Θώδης, Βασιλάρης, Τζαμαλής Σ., Κοσμάς (65΄Πιστιόλης), Δήμος (87΄Πετανίτης) Τσιούνης