Η επάνοδος στον πάγκο του προπονητή  Γιώργου Αρμύρα που έλειπε λόγω σχολικών υποχρεώσεων στο προηγούμενο ματς έδωσε την πνοή στον ΑΟ Σκουτεράς να αποδώσει αυτά που μπορεί. Αποκάλυψη του αγώνα ο 15χρονος Αντωνόπουλος Γ που με την είσοδο του έδωσε ταχύτητα στην ομαδα και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη με 5-2 επί του Άρωμα Βαρετάδας.

Την πρώτη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι ο ΑΟ Σκουτεράς. Νίκησε με 5-2 το Άρωμα Βαρετάδας και ελπίζει στο μέλλον σε καλύτερη συνέχεια.

Τρίποντο με ανατροπή για τους γηπεδούχους, κόντρα στο Άρωμα Βαρετάδας που προηγήθηκε δυο φορές  αλλά έφυγε με άδεια χέρια από την Σκουτερά.

Μόλις στο 3΄ με αυτογκόλ του Γ. Κωστόπουλου το Άρωμα Βαρετάδας βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Άμεση ισοφάριση για τον ΑΟ Σκουτεράς στο 22΄με τον Γ. Κωστόπουλο (1-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Νέος αιφνιδιασμός για το Άρωμα και πάλι στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου με τον Σπανό(47΄) να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην συνέχεια ο ΑΟ Σκουτεράς ήταν καταιγιστικός….. Στο 60΄ο Κ. Καραγεώργος με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2, και οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κοντινό σουτ δίνει προβάδισμα στους γηπεδουχους. Στο 75΄ο 15χρονος Αντωνόπουλος με κοντινή προβολή και στο 81΄ μετά από ασιστ του Σταμάτη, ο Γιαννακίδης με σουτ διαμόρφωσαν  το τελικό 5-2.

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Κακατσίδης, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Ευσταθιάδης (17΄Γιαννακίδης), Κωστόπουλος Γ. (83΄Γρίβας Χ), Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Σταμάτης (83΄Γιαννοκώστας), Κωστάκης, Γιαννοκώστας, Καραγιώργος Κ. (83΄Γρίβας Ν), Σκέβας, Ρεντζέπης(52΄Αντωνόπουλος)

Άρωμα Βαρετάδας

Διγώνης, Μπιστιντζάνος Χ. (46΄Μάνθος), Ασπρούδης, Τσιλίκης Θ., Σκούτας, Γιώτης, Μπεκιάρης (75΄Παπανίκος Ι), Φλωράκης, Φίλος, Παπανίκος Ν (81΄Μπιστιντζάνος Α.), Σπανός