ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Καλυβίων, αφού με ¨αγγλικό¨ σκορ  5-2, κέρδισε την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καλυβιώτες δημιούργησαν αρκετές φάσεις με τον Χ. Κονδύλη να χάνει την ευκαιρία από ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, σημαντική ευκαιρία έχασε και ο Σ. Τασούλης που βρέθηκε σε θέση ¨βολής¨ αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ και κάποια σουτ εκτός περιοχής από τους Ζώγα, Καρύμπα και Ζαχαράτο, δεν τελεσφόρησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφονται δυο πολύ καλά σουτ προς την εστία από τον Χ. Τσομπανά, μέσα απ΄την περιοχή και άλλο ένα σουτ από τον Σ. Τασούλη, που αστόχησε.

Φάσεις και γκολ

7΄ ΓΚΟΛ: η φιλοξενούμενη ομάδα της Παλαιοπαναγιάς προηγήθηκε με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανιδά, με τον τερματοφύλακα Ζώη να μην μπορεί να αποτρέψει το γκολ (0-1).

10΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή μεταβίβαση του Χρ. Ζαχαράτου προς τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Μαρκόπουλο και με έξοχο πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1.

31΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή επιθετική προσπάθεια των Ναυπάκτιων, τροφοδοτήθηκε στην ¨πλάτη¨ της άμυνας ο Σανιδάς ο οποίος πλάσαρε έξυπνα και σημείωσε το 1-2.

35΄ ΓΚΟΛ: Στην επόμενη φάση, αριστοτεχνική σέντρα του Π. Καρύμπα ο επερχόμενος ο Σ. Τασούλης, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ισοφάρισε ξανά σε 2-2.

41΄ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση των ¨Καλυβιωτών¨ με τον Χρ. Ζαχαράτο, ο οποίος τροφοδότησε τον Σ. Τασούλη, με τον τελευταίο να πλασάρει στην ¨κλειστή¨ γωνία του Μαρκόπουλου, κάνοντας το 3-2.

46΄ Εκτέλεση φάουλ με τον Π. Καρύμπα προς την αντίπαλη περιοχή, ο αμυντικός Ν. Καρασσάβας με κεφαλιά έγραψε το 4-2 για τους γηπεδούχους.

65΄ Πολύ καλό σουτ του Χρ. Ζαχαράτου η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

71΄ ΓΚΟΛ: Άψογη συνεργασία μεταξύ Σ. Τασούλη – Π. Καρύμπα και Χ. Κονδύλη, με τον τελευταίο μετά από ωραίο αριστερό πλασέ να κάνει το 5-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Κουτρομάνος, Μπάκας και Ξύστρας

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μυγδάκης, Επ. Καρασάββας, Γ. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Π. Καρύμπας (81΄Σ. Χετάι), Χ. Ζαχαράτος, Χ. Τσοπανάς, Χ. Κονδύλης (85΄Κ. Αλεξόπουλος), Σ. Τασούλης, Ι. Ζώγας (67΄ Γ. Καραλής).

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):

Ν. Μαρκόπουλος, Κ. Ντζουμάνης, Β. Καραγιάννης, Θ. Ντότσικας, Β. Λαουρδέκης, Αλ. Ρισβάς, Μ. Μακρυκώστας (55΄ Θ. Παπαδόπουλος), Αν. Γιαννόπουλος, Χ, Ράμμος, Γ. Σανιδάς (50′ Κυρίτσης), Ε. Καποδίστριας.