ΑΟ Ζευγαρακίου : Καλύτερα δεν γίνεται !! 7 νίκες σε 7 αγώνες και μόνος στην κορυφή.

Ιδανικό φινάλε για το 2022 στον ΑΟ Ζευγαρακίου που επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή Αστακού, και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την χρονιά που τελειώνει..

Έψαχνε το γρήγορο γκολ για να τελειώνει από νωρίς. Είχε δοκάρι με τον Πελεκάνο στο 5’ και σημαντικές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με Ζωγράφο στο 10΄και Κατσαβοχρήστο στο 13΄. Τελικά με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Παντής στο 18΄ έδωσε προβάδισμα στον ΑΟ Ζευγαρακίου, που είχε την υπεροχή δημιούργησε ευκαιρίες και ήθελε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα που έχει από το ξεκινημα του πρωταθλήματος.

Στο 27΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Πελεκάνος) ο Ντόβας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 2-0 (σκορ πρωτου ημιχρόνου)

Στην επανάληψη ο Ντόβας στο 71΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ του πελεκάνου, και ο Κατσαβοχρήστος στο 81΄διαμόρφωσαν το τελικό 4-0. Δεύτερο δοκάρι είχε ο Πελεκάνος στο 65΄με μακρινό σουτ

7 νικες σε 7 αγώνες και το σερί συνεχίζεται. Ο ΑΟ Ζευγαρακίου πήρε …φόρα και στο τελευταίο ματς της χρονιάς πέτυχε μια ακόμη νίκη , αυτή την φορά επί του Ηρακλή Αστακού με σκορ 4-0 . Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογία (μόνος πρώτος και αήττητος) με 21 βαθμούς και πλέον αναμένουν  στην ομάδα της Μακρυνείας ανάλογη συνέχεια και στο 2023…

Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Μπρέσιακας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου : (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Μπίστας, Καλλιακμάνης, Ντόβας, Παντής, Πάγια Ρ., Ζωγράφος (60΄ Κουλουκούρας Θ.), Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Πάγια Α.(71΄ Κρέτσης)

Ηρακλής Αστακού ( Ξενοφώντας Αθανασούλας)

Μαλιγιάννης, Κοντοζήσης, Λιβάνης Π., Ντόια, Γκάτσης, Ταφάνι, Κουντούρης (58΄ Καραγιάννης Γ), Μπαρμπαρούσης, Κοτρότσος (51΄Ρουσάι Β.), Μάτεβ (81΄Ρουσάι Α.), Τζακώστας (71΄ Σιόμπολος)