Σαρωτικός ο Αστέρας Αγρινίου στην Ματαράγκα. Το… κοντέρ σταμάτησε στα έξι (6-1) κόντρα στον γηπεδούχο Αράκυνθο Ματαράγκας. Μέχρι το 10΄ άντεξαν οι γηπεδούχοι. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Γκρίζης με μονοκόμματο σουτ μετά από ασιστ του Βαρέττα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πετύχουν άλλα 3 γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Στο 19΄με σουτ ο Πατσέας μετά από μπαλιά του Γκρίζη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 28΄ήταν η σειρά του Παχή μετά από ασίστ του Βαρέττα να κάνει το 0-3 , ενώ στο 35΄ο Πατσέας μετά από όμορφο συνδυασμό των παιχτών του Αστέρα κάνει το 0-4 σκορ με το οποίο τελέιωσε το πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κούστας μείωσε σε 1-4 για τον Αράκυνθο, αλλά με δυο γκολ του Βαρέττα στο 48΄ μετά από ασίστ του Γκρίζη, και στο 80΄ μετά από ασίστ του Πατσέα, διαμορφώθηκε το τελικό 1-6 για τον Αστέρα Αγρινίου.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Ροδάτος, Καζανάς Κ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Γιώργος Κουτσονικόλας)

Λιάπης, Κουτσονικόλας, Σαλάππας Γ., Σαλάππας Μ., Σιάσος, Λιάπης Κ., Καλύβας Ν., Κούστας ( 60΄ Τσάγκαλος), Λάκκας, Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος Γ.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαιωάννου ( 46΄ Πίτλιγκερ), Σταματελόπουλος, Τζελτζές, Κουτρομάνος ( 60΄ Λεχουρίτης), Βαρέττας, Μαυριφρίδης, Πατσέας, Παχής, Γκρίζης