ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr

Ο ΠΑΟ Καλυβίων αγωνίστηκε σήμερα εκτός έδρας με τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, από τον οποίο ηττήθηκε με τελικό αποτέλεσμα 3-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωτάθληματος της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην αρχή του αγώνα με κάποια σουτ των επιθετικών τους να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις, όμως οι Καλυβιώτες κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι. Η αναμέτρηση είχε αμφίρροπο χαρακτήρα με τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν συνολικά πέντε τέρματα και τον Χρυσό Αστέρα να παίρνει τους βαθμούς και τη νίκη. Επίσης, ο διαιτητής έδειξε συνολικά 18 κίτρινες κάρτες για παραβάσεις παικτών.

21΄ΓΚΟΛ: Ο Σ. Τασούλης τροφοδότησε τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος σούταρε προς την εστία, σημειώνοντας το 0-1.

22΄ΓΚΟΛ: Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Γ. Τίττης ανέτρεψε εντός περιοχής τον αντίπαλο επιθετικό Κωνσταντόπουλο, με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κ. Κακούρης και από τα 11 βήματα ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1.

45΄ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια από τον Κ. Κακούρη, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, τροφοδότησε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, με τον επερχόμενο Κ. Στρεμμένο να πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 2-1.

50΄ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Κ. Κακούρη, να φεύγει στην ¨πλάτη¨ της άμυνας και ξεπερνώντας τον τελευταίο αντίπαλο αμυντικό, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα πετυχαίνοντας το 3-1.

80΄ Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, διώχνει δύσκολα με υπερπροσπάθεια ο τερματοφύλακας Πριτσούλης.

82΄ΓΚΟΛ: Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Ζιώγας μέσα από την περιοχή σουτάρει, με τη μπάλα να χτυπάει και στα δύο κάθετα δοκάρια, καταλήγοντας τελικά στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-2.

90΄ Πολύ καλό σουτ του Ι. Ζιώγα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ¨ξυστά¨ από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Πατρόπουλος και Ροδάτος.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου):

Πριτσούλης, Κεφάλας, Αν. Λιόκαυτος, Δ. Κουμάσης, Έρι Ρέθι, Κ. Κακούρης, Κουτσιαύτης, Κ. Στρεμμένος (80′ Μπακογιάννης), Έγκλι Ρέθι, Κωνσταντόπουλος (70΄Θ. Σούτας), Ντοντάι.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μυγδάκης, Επ. Καρασάββας, Γ. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Π. Καρύμπας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Τσοπανάς, Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης, Ι. Ζώγας.

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή, οι Κ. Αλεξόπουλος, Σ. Χετάι, Γ. Καραλής