«Σεφτέ» στις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο για τήν ΑΕΚ Μεσολογγίου!!!!!!!
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα τής ΑΕΚ Μεσολογγίου κέρδισε με 6-0 τον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων στην Πάτρα, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστριες του Γιάννη Γουλη επιβλήθηκαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από την μαχητική ομάδα της Αχαιας.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 2′ όταν σέ ατομική προσπάθεια και σουτ της Λαζανά Γιάννας απέκρουσε η τερματοφύλακας και η επερχόμενη Βράνα-Τριανταφύλλου με πλασέ κάνει το 0-1. Στο 36′ μετά από εντυπωσιακό μπασιμο και δυνατό σουτ η Παπαδογεωργου κάνει το 0-2.
Στο 45+2′ σε κόρνερ της Μοκκα η προωθημένη Οικονόμου με γυριστο σουτ κάνει το 0-3.. Στο 56′ η διακριθεισα στο δεύτερο ημίχρονο Παπαϊωάννου με σουτ κάνει το 0-4.
Στο 61′ η Λαζανά Γιάννα με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σέ 0-5. Στο 90′ η Gomes Farias ” έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ” με καταπληκτικό σουτ κάνει το τελικό 0-6..
ΑΕΚ Μεσολογγίου: Da Coicencao Souza, Αυγέρη (46′ Χριστοπούλου), Κάππα (46′ Παπαϊωάννου), Μοκκα, Παπαδογεωργου (66′ Σταυριναδη), Βράνα-Τριανταφύλλου, Σταυροπούλου, Οικονόμου (62′ Τσιντζουρα), Gomes Farias Taíla, Λαζανά Ι.(66′ Αρβαλη), Γρομητσαρη ……….
( Φωτογραφίες Βύρωνας Ξυπολιας)