Ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας, Μάτσιεκ Καμίνσκι, ήρθε προ ημερών σε συμφωνία για την αγορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός και έτσι επιβεβαίωσε πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SDNA στις 19 Ιουνίουγια την ανοιχτή γραμμή του Φώτη Κωστούλα με επενδυτή…by USA!

Προτού καλά, καλά στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές που έπεσαν για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην αγρινιώτικη ΠΑΕ, ο νέος μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού πατάει…γκάζι για την επόμενη αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τα τελευταία 24ώρα κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ στην Ισπανία που τον παρουσιάζουν να συζητάει δια ζώσης στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για την αγορά της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Για το κατά πόσον οι επαφές με με τον μεγαλομέτοχο των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, έχουν ακόμα μικρό ή μεγάλο δρόμο, ο χρόνος θα δείξει.

Μια φορά, εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Καμίνσκι έχει βάλει στο «σημάδι» κι άλλα κλαμπ σε Αγγλία και Βέλγιο.

Μάλιστα κατά μία πληροφορία του SDNA μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει τη Δευτέρα (19/12) και πριν τα Χριστούγεννα, παίζει σοβαρά να ανακοινωθεί επισήμως το νέο ποδοσφαιρικό «αδερφάκι» του Παναιτωλικού, ή αλλιώς, το επόμενο deal και η ομάδα που θα περάσει στην κατοχή του Αμερικανοπολωνού επιχειρηματία.

Να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, ή ενδεχομένως κάποιος άλλος σύλλογος;

Οψόμεθα.