Ματσάρα στην Γραμματικού ανάμεσα σε δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄κατηγορία της ΕΠΣΑ. Επτά γκολ, αμέτρητες φάσεις αναμεσα στις δυο εστίες με την ΑΕ Αλυζίας να «δραπετεύει» με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη! Με 4-3 απέναντι στον γηπεδούχο Αχιλλέα Γραμματικούς.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα στο 30΄με τον Παπαθανασόπουλο (1-0) σκορ πρώτου ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα της επανάληψης (51΄) ο Β. Δρακάς ισοφάρισε για την ΑΕ Αλυζίας. Στη αμέσως επόμενη φάση ο Αλέρτας  δέχθηκε κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές. Εντούτοις οι γηπεδούχοι με τον Παπαθανασόπουλο (60΄) πήραν και πάλι προβάδισμα (2-1). Άμεση απάντηση η ΑΕ Αλυζίας και ο Ε.Δρακάς στο 75΄ ισοφαρίζει.

Το τελευταίο πεντάλεπτο όμως ήταν εντυπωσιακό!!

3-2 ο Αχιλλέας με τον Θεοδωρόπουλο Α. στο 87΄. Ένα λεπτό αργότερα ο Ταμπάκης κάνει το 3-3 και στο φινάλε ο Αποστολάκης πετυχαίνει το γκολ της νίκης για την ΑΕ Αλυζίας (3-4)!! Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσαν το ματς και οι φιλοξενούμενοι μετά την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Κατσαούνης στο 86΄..

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η  ΑΕ Αλυζίας ευχαριστεί την διοίκηση του Αχιλλέα Γραμματικούς για την φιλοξενία που είχε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχιλλέας Γραμματικούς (Νίκος Πριόνας)

Γκουρνέλος, Καλύβας, Θεοδωρόπουλος Ι., Σταμούλης, Αλέρτας, Θεοδωρόπουλος Α., Κοκορώνης, Παπαθανασόπουλος, Θεοδωρόπουλος Δ., Θεοδωρόπουλος Α, Κοντός

ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καυμενάκης)

Γιαννείος, Κατσαούνης, Φραγκογιάννης, Παπαναστάσης, Παπανικόλας, Δρακάς Β., Αποστολάκης, Δρακάς Ε., Ταμπάκης, Κεραμίδας, Μουρελάς