Ο πρώην βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την εξαγορά του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την εξαγορά του Παναιτωλικού: «Ακόμα προσπαθώ να δώσω μια απάντηση ποιος ο λόγος της εξαγοράς, τι επιδιώκει ο νέος επενδυτής, δεν μπορώ να το καταλάβω, η ποδοσφαιρική οντότητα του Παναιτωλικού είναι ένα κίνητρο για κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή. 

Όλα τα χρόνια που συνεργαστήκαμε με τον Φώτη Κωστούλα ήταν άψογη σε όλους τους τομείς, η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη και ο προπονητής έχει όσα χρειάζεται για να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά του, και η πόλη αναπνέει και ζει για το ποδόσφαιρο

Για την εξέλιξη του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Μουντιάλ: «Επειδή έχω την εμπειρία από τη Γερμανία και την Ολλανδία, οι οποίες έχουν ένα δεύτερο κύκλο προετοιμασίας τον χειμώνα και από τη δεκαετία του 80 που το εφαρμόζουν έχει θετικά αποτελέσματα στην πορεία. Έχω ερωτηματικά τι θα συμβεί σε χώρες και ομάδες που αναγκάστηκαν να κάνουν μια δεύτερη προετοιμασία, πως έχει προγραμματίσει σωστά αυτό το χρονικό διάστημα.

Παρακολουθώντας τους αγώνες Κυπέλλου είδα τον Παναθηναϊκό σαν να τον έβλεπα την επόμενη αγωνιστική. Βέβαια άλλα τα παιχνίδια Κυπέλλου γιατί είναι διαφορετική και οι στόχοι των ομάδων. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δείξουν αν βρίσκονται στο ιδανικό σημείο που θα έπρεπε να βρεθούν τώρα.

Από το 1987 που πήγα στον Ηρακλή το ΠΟΚ ήταν εξίσου ισχυρές και οι τρεις, τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν στο προσκήνιο, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να έχουν προβλήματα, με τον ΠΑΟΚ να είναι μόνος ανταγωνιστής οποίος μάλιστα κατάφερε και αξιοποίησε αυτό το γεγονός. Όμως φέτος η ΑΕΚ και από πέρυσι ο ΠΑΟ είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές πια, οπότε δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός ή μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Αθήνας που είναι πλέον όλες δυνατές. 

Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει στρατηγικά σε μια άλλη κατεύθυνση με τους νεαρούς παίκτες, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να μείνει μόνο στην προώθηση των νέων ποδοσφαιριστών, γιατί έχει στόχους και αυτός ο συνδυασμός δεν είναι εύκολος. Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα καλό πρόσωπο, να πατάει καλά στα πόδια του, με τα νέα παιδιά να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν».