Ο Μάριος Τσαούσης είχε συμμετοχή στο δεύτερο από τα τρία φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός είχε αγωνιστεί για 30 λεπτά περίπου, περισσότερο για να τσεκαριστεί και τις τελευταίες 3 εβδομάδες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Σήμερα (20/12) ο Τσαούσης προπονήθηκε κανονικά αφήνοντας στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ τον Λύρατζη που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, τον Κούρτιτς που κάνει ειδικό πρόγραμμα και τον Φιλίπε Σοάρες που είχε θεραπείες στο γυμναστήριο και πισίνα.

“Δύο μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2022-23 και τη μάχη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο τομέας της τακτικής μονοπωλεί τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία.

Την Τρίτη (20.12) μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο φινάλε είχαμε τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τετάρτη (21.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.