Αποχώρησε από τον πάγκο του Ναυπακτιακού Αστέρα ο μέχρι χθες προπονητής της ομάδας της Ναυπάκτου Γιάννης Νταλακούρας ευχαριστόντας την διοίκηση για την συνεργασία. Στο ίδιο μήκος κύμματος και η ανακοίνωση του Ναυπακτιακού Αστέρα

Δείτε αναλυτικά

Μετά από δύο δύσκολες σεζόν που είχα την τιμή να είμαι προπονητής στην ιστορική ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα , προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση. Όσων αφορά την περσινή σεζόν οι στόχοι επετεύχθησαν , παραμονή και κύπελλο. Φέτος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε πέρα από το στόχο της παραμονής η ομάδα να βάλει τις βάσεις με παιδιά φιλόδοξα από την περιοχή με στόχο να φτιάξει ένα βασικό κορμό ώστε η ομάδα να είναι βιώσιμη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ύστερα από ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα ατυχεί αποτελέσματα πήρα την απόφαση να αποχωρίσω για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση , τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και να προσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Γιάννης Νταλακούρας

Ανακοίνωση του Ναυπακτιακού Αστέρα

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα για την άψογη συνεργασία και προσήλωση και τον επαγγελματισμό που τον διέπει στην ομάδα μας , που μας χάρισε μοναδικές στιγμές (Παραμονή και κύπελλο) και του ευχόμαστε υγεία καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα

Πηγη : Nafpaktianews.gr