Διαιτησία – Κοράκι: Η άποψη της ΚΕΔ για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, το μαρς του Σιδηρόπουλου στο ball boy και οι ευθύνες που χρεώθηκαν στον 4ο!

Ο Σιδηρόπουλος διαχειρίστηκε λάθος τη φάση στην οποία ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορστο Αγρίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Παρακολουθώντας το τείχος «έχασε» το σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό. Με την μπάλα να μην «παίζει» ο VAR δεν μπορούσε να διορθώσει το λάθος του.

Κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Σιδηρόπουλος ενεπλάκη σε ένα περιστατικό που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Για την ακρίβεια δεν έχουμε δει ποτέ ξανά!

Ο διεθνής ρέφερι δέχθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο, ίσως και υβριστικό από ένα ball boy. Ένα παιδί που δεν ήταν ούτε 14ων χρονών.

Ο Σιδηρόπουλος ακούγοντας το είσαι «βλάκας» του πιτσιρικά κατέβασε… γενικό, σταμάτησε και κινήθηκε προς το μέρος του νεαρού!
«Τι είπες; Σε εμένα το είπες αυτό; Σε ρωτάω σε μενα το είπες;», οι κουβέντες του Σιδηρόπουλου!

Οι άνθρωποι κυρίως των γηπεδούχων βλέποντας οτι η… φωτιά πάει να ανάψει προκειμένου να μην ξεφύγει και γίνε ανεξέλεγκτη, μπήκαν στη μέση για να συγκρατήσουν τον Σιδηρόπουλο τον οποίο και ουσιαστικά έβαλαν μέσα στα αποδυτήρια!

Αδικαιολόγητη και ακραία αντίδραση από τον διεθνή Έλληνα ρέφερι! Ανεπίτρεπτη η οποία είναι εις γνώση της ΚΕΔ!

 Η παραδοχή του λάθους, ο άπειρος 4ος και η θέση της ΚΕΔ!

Η φάση του Αγρινίου συζητήθηκε και στα διαιτητικά αποδυτήρια και στην ΚΕΔ. Ο Σιδηρόπουλος παραδέχθηκε το λάθος του, ωστόσο έσπευσε να το δικαιολογήσει. «Έβλεπα το τείχος. Ο 4ος ήταν άπειρος και είχαν την προσοχή μου στο τείχος» ανέφερε ο διεθνής ρέφερι.

Η φάση ελέγχθηκε και από την Κεντρική Επιτροπή. Σύμφωνα με την ΚΕΔ, έπρεπε να μεριμνήσει και η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα, ώστε το φάουλ να μην εκτελεστεί και να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στον Αουγκούστο που «γκρεμίζει» τον Κολοβό!