Το ΔΣ του Παναγρινιακού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή Αλέξανδρο Ψυλιά, τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία μέχρι τώρα. Ο κ. Ψυλιάς όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες της ομάδας του Παναγρινιακού και γι’ αυτό αποχωρεί πρώτα απ’ όλα σαν φίλος.Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του αναφέρει η ανακοίνωση του Παναγρινιακού.

Ο Αλέξανδρος Ψυλιάς γνωστοποίησε με δήλωση στα social media την αποχώρρησή του από τον Παναγρινιακό:

«Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου στην οικογένεια του Παναγρινιακού αποχωρώ από την ομάδα. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα έζησα δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές που θα παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένες στον προπονητικό μου βίο. Πραγματικά η λέξη οικογένεια είναι μικρή για να περιγράψει το κλίμα στην ομάδα του Παναγρινιακού. Έκανα φίλους, φίλους πραγματικούς.

Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ της ομάδας που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος και εγώ της σωστής οικογένειας του Παναγρινιακού. Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου σε κάθε μου πρόβλημα. Μια Διοίκηση πρότυπο με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο Γενικούς Αρχηγούς, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που με ανέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα. Ότι γίνονταν καθημερινά στο γήπεδο είχε ως σκοπό την βελτίωση αλλά και την πρόοδο της ομάδας.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω στον άνθρωπο, προπονητή, Βασίλη Ξανθόπουλο.

Πήρα πολλά πράγματα από αυτόν που θα αποτελέσουν εφόδιο στον δρόμο μου. Η σχέση μας ήταν κάτι παραπάνω από το τυπικό πλαίσιο της συνεργασίας (προπονητής-βοηθός). Κόουτς ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου.

Τελειώνοντας να ευχηθώ στον νέο προπονητή αλλά και στην οικογένεια του Παναγρινιακού, επιτυχίες και επίτευξη όλων των στόχων.

Παναγρινιακέ σ’ ευχαριστώ»

Με τιμή Ψυλιάς Αλέξανδρος