Παρά τα δημοσιεύματα και τα σενάρια που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά και θέλουν τον Ντάνιελ Μαντσίνι να φεύγει από τον Άρη, εκείνος υπολογίζεται κανονικά από τον Άλαν Πάρντιου ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Ζερβίνιο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ “είμαστε σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του”.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε τον Ιούλιο από τον Άρη αλλά δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Του έδωσαν πίστωση χρόνου μέχρι να βρει τον καλό του εαυτό, ποντάροντας πολλά πάνω του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Μοιραία οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (29/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.