Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη και του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, και μίλησε για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους Αγρινιώτες, τον Αρη που αγωνίζεται μόνο με ξένους παίκτες ενώ σχολίασε και την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναιτωλικό:

«Δε νομίζω πως οι νέοι ιδιοκτήτες θα είναι τόσο κοντά όπως ο Κωστούλας, γιατί ο Καμίνσκι δεν θα μένει εδώ αλλά θα αφήσει ανθρώπους εδώ. Μακάρι να βάλει χρήματα και να αφήσει κάτι στην ομάδα. Ο Κωστούλας είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, ήρεμος, διάβαζε τα πράγματα και μετά ερχόταν στα αποδυτήρια και μας μιλούσε. Ξέφευγε κάποιες φορές γιατί δεν του άρεσαν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει δώσει πολλά στον Παναιτωλικό και γενικότερα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει φέρει καλούς ξένους παίκτες και έχει βγάλει καλούς Ελληνες παίκτες. Το Αγρίνιο είναι μικρή πόλη και δεν είναι εύκολο να έρθουν νέα παιδιά».

Για τους ξένους που παίζουν στον Αρη:

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον Αρη που έχει μόνο ξένους. Και δεν έχουν δώσει αυτό που μπορούν. Αν ήταν μια ομάδα που είναι στην 1η και στην 2η θέση, τότε εντάξει. Αλλά δεν γίνεται μια ομάδα μόνο με ξένους. Βλέπω πως ο Καρυπίδης δίνει χρήματα αλλά πρέπει να επενδύσει και σε Ελληνες. Μπορεί να θέλει άμεσο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να έχει ανθρώπους για να του βρουν καλούς παίκτες. Ο Πάλμα είναι καλός παίκτης, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν έχει καλούς παίκτες ο Αρης αλλά τον περιμέναμε ψηλότερα».

Για το Αρης-Παναιτωλικός:

«Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός παίζει πιο ανοιχτά τελευταία. Σημασία έχει να παίξει καλά ο Αρης. Εχω να έρθω δύο χρόνια στο Βικελίδης. Θυμάμαι πως το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός στον Αρη ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν το ματς με τον Ντεμπά που έβαλε δύο γκολ. Μου έχουν πει παίκτες στο παρελθόν πως όταν παίζουν στον Αρη ή τον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλη πίεση».