Για ένατη φορά θα αναμετρηθούν με γηπεδούχο τον Άρη οι δύο ομάδες, με τους Κίτρινους να έχουν την υπεροχή, αφού έχουν επικρατήσει στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και μια νίκη του Παναιτωλικού στην Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη συνάντηση στην ιστορία τους έγινε τον Δεκέμβριο του 1971 για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση μέσα στο Αγρίνιο με 3-0 (31’ Κεραμιδάς, 44’ Αλεξιάδης, 71’ Συρόπουλος).

Στην πρώτη παρουσία του Παναιτωλικού στην Α’ Εθνική/Super League, το 1975-76, ο Άρης επικράτησε στην έδρα του με την ευρύτερη νίκη που έχει σημειώσει απέναντι στον Παναιτωλικό. Το 6-1 ήθρε με τα γκολ των Δράμπη (2), Κούη, Μπαλλή, Βένου και Λάζου, ενώ για την ομάδα του Αγρινίου είχε μειώσε σε 2-1 ο Γιακουμής.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως στα τρία από τα οκτώ ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Άρη, τελείωσαν χωρίς γκολ. Το 0-0 είναι το σκορ που έχει σημειωθεί και στις τρεις ισοπαλίες των δύο ομάδων στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει μόλις στα τρία από τα οκτώ παιχνίδια του εκεί.

Ο Άρης μέχρι πέρσι δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της σεζόν με τον Παναιτωλικό και πέρσι το κατάφερε, με νίκη 5-1 στην Θεσσαλονίκη στο ματς του πρώτου γύρου και 2-0 στο Αγρίνιο για τον δεύτερο γύρο.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 16-4