Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναγρινιακός για τα όσα ειπώθηκαν από τους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση της Κυριακής…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Πρώτα αιφνιδιαστήκαμε, έπειτα εκνευριστήκαμε, μα στο τέλος γελάσαμε. Αιτία;;; Η πέρα έως πέρα αναληθής ανακοίνωση του Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ και τα όσα καταγγέλλουν για όσα συνέβησαν στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ.

Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δημόσια συγνώμη απ την διοίκηση του ΥΠΑΤΟΥ καθώς στα 3 χρόνια της παρουσίας μας στη Γ Εθνική έχουμε κερδίσει με το σπαθί μας έναν τίτλο. Αυτό της πιο φιλόξενης ομάδας. Σε παιχνίδια που κρίνονταν παραμονή την περυσινή σεζόν (βλ. Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟ Βάρδας κλπ), σε παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας έχαναν στόχους (βλ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ), σε παιχνίδια που η πίκρα μας ήταν μεγάλη για το αποτέλεσμα (βλ. Π.Ο ΦΗΚΗΣ, Διγενής Νεοχωρίου) όλοι μας οι αντίπαλοι συμφώνησαν σ ένα πράγμα.

Η ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Σίγουρα σας οφείλουμε και μεις μια μεγάλη συγνώμη. Συγνώμη που αγωνιστήκαμε για να πάρουμε ότι καλύτερο απέναντι σε μια απ τις καλύτερες αγωνιστικά ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Συγνώμη που παλέψαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά ενημερώστε αρκετούς ποδοσφαιριστές σας ότι εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- για ΕΜΑΣ και όχι για τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές για τη μάχη της ανόδου που καθόλη τη διάρκεια του 90λέπτου “διαμαρτύρονταν” στους παίχτες μας.

Στο 45 λοιπόν του αγώνα αφού βλέπατε ότι το παιχνίδι δεν είναι όπως το σχεδιάζατε για ένα εύκολο απόγευμα είπατε να πάτε στο plan b. Πρόκληση στην ομάδα μας και πίεση στο διαιτητή. Διαμαρτυρηθήκατε για πέναλτι-δυστυχώς όμως έχουμε την κάλυψη του αγώνα στο κανάλι μας στο YouTube – και τουλάχιστον 6 άτομα από τον πάγκο όπως δείχνει ο τηλεοπτικός φακός θέλησαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο ώστε να κερδίσετε τη διαιτητική εύνοια με διαμαρτυρίες εκτός ορίων.

Παράλληλα υβρίζατε τους παίχτες μας προκαλώντας τους να πέσουν στην παγίδα σας. Το πρώτο το πετύχατε γιατί μόλις 40 δευτερόλεπτα με την έναρξη του β ημιχρόνου δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ.

Δεν κερδίσατε όμως να παίξετε με το μυαλό των παιχτών μας. Αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν άρεσε σε κάποιους -λίγους ευτυχώς- από τους ποδοσφαιριστές των αντιπάλων και θέλησαν να δώσουν συνέχεια με τη λήξη του αγώνα. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Γλυνό -στην ανακοίνωση σας μάθαμε το όνομα του αριθμού 6 της ομάδας σας- ο οποίος αφού επιτέθηκε σε παίχτες και σε μέλη του Δ.Σ της ομάδας μας, συνεπικουρούμενος από τον γενικό αρχηγό ο οποίος απειλούσε για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού του δευτέρου γύρου και το πως θα έρθουμε σ αυτη την αναμέτρηση, θέλησαν να δώσουν συνέχεια στις προκλήσεις. Εκεί μάθαμε πάλι ότι παίζαμε για τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ και τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ και όχι για τη δική μας ύπαρξη.

Στην ανακοίνωση κάνετε λόγο επίσης και για την αστυνομική δύναμη η οποία δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Μια αστυνομική δυναμη που είχε καλή διάθεση και δεν έμεινε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το βράδυ στο Α.Τ Αγρινίου. Μεγαλύτερη τύχη όμως είχε που δεν οι διαιτητές δεν είχαν οπτική επαφή γιατί θα έπρεπε να αγωνισθεί απ την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Αρκετή ώρα μετά και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν άνθρωπος του Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ που αυτοσυστήθηκε ως πρόεδρος του ΥΠΑΤΟΥ ανέφερε επί λέξει στους διοικούντες της ομάδας μας “δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία, αυτά συμβαίνουν μεταξύ των ποδοσφαιριστών στην ένταση” ζητώντας ουσιαστικά μη δώσουμε συνέχεια στις προκλήσεις του ποδοσφαιριστή Γλυνού.

Ευελπιστούμε σε ανασκεύαση της ανακοίνωσης της ομάδας του Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ και καλούμε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ομάδες που ήρθαν ως φιλοξενούμενοι στην έδρα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ ανεξαρτήτως έκβασης του αποτελέσματος να μιλήσουν για τη φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας μας στο Αγρίνιο.

Με τιμή

το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ