Όσα βιβλία του Φρόιντ να έχει διαβάσει κανείς, πολλές φορές τα καλύτερα μαθήματα ψυχολογίας, μπορεί να τα διδαχθεί μέσα στο γήπεδο.

Δύσκολο, και διδακτικό κεφάλαιο η ψυχολογία του κόσμου. Αρκεί να παρατηρεί κάποιος με προσοχή τα όσα έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου!!

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΑΟ Υπάτου, ο υπογράφων που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Παναγρινιακού, και βρίσκεται στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου σέ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους ότι καμία ομάδα στα 3 χρόνια που αγωνίζεται ο Παναγρινιακός στην Γ΄Εθνική, δεν είχε κανένα παράπονο από την φιλοξενία της Αγρινιώτικης ομάδας.

Η φιλοξενία του Παναγρινιακού προς την αποστολή του ΑΟ Υπάτου ήταν άψογη καθώς δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο και δεν θα μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής του ΑΟ Υπάτου, δεν ανέφερε «κάτι» στην συνέντευξη στο τέλος της αναμέτρησης.

Το βίντεο του αγώνα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά και αδιάψευστος μάρτυρας ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα και ότι ο αγώνας έγινε σε άψογη ατμόσφαιρα…

Η «τωρινή» διοίκηση του Παναγρινιακού είναι όλα άτομα με πολλά χρόνια ενασχόλισης τους με το ποδόσφαιρο, που αποφάσισαν να συνδράμουν και φέτος για να αγωνισθεί και πάλι ο Παναγρινιακός στην Γ΄Εθνική.

Η ποδοσφαιρική “πιάτσα” λοιπόν γνωρίζει καλά το ποιος είναι ο Παναγρινιακός. Απλά εύκολα, κατανοητά…

Το απόλυτο μπάχαλο λοιπόν για την φιλοξενούμενη ομάδα…. Παραλογισμός. Αρρώστεια που δύσκολα μπορεί κανείς να βρει το φάρμακο για να την γιατρέψει!!

Ενδεικτικό το πως σκέφτεται η ομάδα από την Βοιωτία . Κανείς δεν μπορεί να ερμηνέψει όσα και να έχει σπουδάσει , την ψυχολογία της ομάδας, της μάζας, του αντιπάλου, και ποια μπορεί να είναι κάθε φορά η συμπεριφορά της.

Τα όσα καταγγέλλονται από τους παράγοντες του ΑΟ Υπάτου σε αθλητικά sites είναι παντελώς ψευδή αβάσιμα και αναπόδεικτα!!

Πολλά χρόνια το έχουμε δει αυτό και θα συνεχίσουμε να το παρατηρούμε. Είπαμε όσα βιβλία ψυχολογίας και να διαβάσει κανείς, το γήπεδο ήταν και παραμένει ένα ξεχωριστό Πανεπιστήμιο!!