Η διοίκηση του Κεραυνού Γαβαλούς με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Καζανά δεν σταματά τις ενέργειες που ανάγονται στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με παίκτες που διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να αποτελέσουν εξαιρετικά χρήσιμες επιλογές στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας που αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα ο Κεραυνός

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε η απόκτηση του έμπειρου πλάγιου χάφ (και όχι μόνο), αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις στο γήπεδο, Κώστα Ζαπαντιώτη.

Ο Ζαπαντιώτης ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Ρηγανά, αλλά εδώ και λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα της Μακρυνείας και δηλώνει παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου στην Γαβαλού με αντίπαλο τον Αστέρα Παντάνασσας.

Έμπειρος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και πάλι στον Κεραυνό Γαβαλούς, ικανός να δώσει το κάτι παραπάνω στον σύλλογο, ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παρελθόν ο Ζαπαντιώτης έχει αγωνισθεί σε Κεραυνό Γαβαλούς, Αναγέννηση Θέρμου, Ίναχο Βάλτου, Θύελλα Αγίου Ανδρέα, Αράκυνθο Ματαράγκας, και ΑΟ Ρηγανά