ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Σπουδαία νίκη με τελικό αποτέλεσμα 2-3, πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟ Καλυβίων, που αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΑΟ Λυγιά, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά Ναυπάκτου, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ¨αιφνιδίασαν¨ τους αντιπάλους τους , αφού κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με 2-0. Μετά το αρχικό ¨σοκ¨ οι Καλυβιώτες με δυο ¨στημένες¨ φάσεις τις οποίες εκτέλεσε θαυμάσια ο Π. Καρύμπας, έφεραν το ματς στα ίσα…

Επίσης, ο Ι. Ζιώγας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού απώλεσε μια κλασσική ευκαιρία, αφού στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Μαστροκώστα πρόλαβε να πλασάρει, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειώσουμε ότι, και οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 75΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν τη μπάλα από την περιοχή τους και ο επερχόμενος Ζαμπάρας σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι…

10΄ ΓΚΟΛ: Ο Λ. Σφήκας από δεξιά της περιοχής σούταρε, με τη μπάλα αρχικά να ¨κοντράρει¨ στο σώμα του Καρασάββα αλλάζοντας πορεία και στη συνέχεια της φάσης να καταλήγει στα δίχτυα του Ζώη.

16΄ ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια του Γ. Γεωργακόπουλου, ο οποίος ανατράπηκε από τον Πατσαούρα εντός της περιοχής, κερδίζοντας το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους. Αμέσως μετά ο Χρ. Πατσαούρας αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, με τον Πολίτη να παίρνει τη θέση του στην άμυνα.

26΄ΓΚΟΛ: Ο Π. Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή, μειώσε αρχικά σε 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

32΄ΓΚΟΛ: Νέα αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Π. Καρύμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαστροκώστα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

46΄ΓΚΟΛ: Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Π. Καρύμπας τροφοδότησε ¨έξυπνα¨ με κάθετη μπαλιά τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3ο γκολ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας έτσι το 2-3, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Ζυγάς, Λιόνας  και Ροκοπάνος.

ΑΟ Λυγιάς (προπονητής Φώτης Δημητρόπουλος):

Μαστροκώστας, Ντότσικας (66΄Ζησιμόπουλος), Βασιλόπουλος, Τσιριμώκος (63΄ Βλασίου), Ζαρκαδούλας, Θωμόπουλος (63΄ Ζαμπάρας), Καλτσής, Κατσάμπας (87΄Κατσώνης), Γεωργακόπουλος (87΄Βλάσι), Β. Δημητρόπουλος, Σφήκας

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μυγδάκης, Θ. Κόκκαλης (69΄Κ. Αλεξόπουλος), Επ. Καρασάββας, Χ. Πατσαούρας (19΄Πολίτης), Π. Καρύμπας, Χ. Ζαχαράτος, Κ. Τσοπανάς, Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης (66΄ Γ. Καραλής), Ι. Ζώγας.