Πολύτιμος εκτός έδρας βαθμό για τον Παναγρινιακό στην δυνατή έδρα της Ελευσίνας (0-0)

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής

Σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα απέσπασε η ομάδα μας, απέναντι σε μία εκ των πρωτοπόρων του 3ου ομίλου, τον Πανελευσινιακό.
Η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού, ήταν πολύ καλή στο τακτικό κομμάτι και έδωσε λίγες ευκαιρίες σ έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Η καλή στιγμή για τον Πανελευσινιακό ήρθε στο 25 σε κεφαλιά του Κρητικού να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Μανιάτη, μετά από σέντρα του Μουστάκη.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ να κρατά μακριά τους αντιπάλους τους που προσπαθούσαν με πλάγιες σέντρες να βρουν το κεφάλι του Κρητικού.
Αντιθέτως η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 63 για τον ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ όταν ο Τσάκνης διεκδίκησε μια δύσκολη μπαλιά πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Γκλώτσο ο οποίος όμως με δεύτερη προσπαθεια αποσώβησε το γκολ στο πλασέ του νεαρού παίχτη.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδας η ΖΑΚΥΝΘΟΣ την Κυριακή 22-01 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Ιωάννης Μάγγος) Γκλώτσος, Σμίλτος, Αρναούτογλου, Λάμπρου, Μάρης, Κοτσώνης, Μπούσης, Κρητικός, Μίσκου, Γεμιστός

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Κατσαρός) Μανιάτης, Καλοκαίρης (44 λ.τ Παναγιωτόπουλος) Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσιούνης (69 Βασιλόγιαννης) Κοντογιάννης, Αλ Ομπισάτ (88 Αντωνόπουλος), Μήλιος (88 Πατίλας), Τσάκνης (88 Τσοπανάς)