Ναι, στην πράξη όλες οι νίκες δίνουν το ίδιο: Τρεις βαθμούς. Αλλά υπάρχουν κάποιες που… μετράνε περισσότερο. Τέτοια ήταν για τον Άρη Λεπενούς αυτή που πανηγύρισε με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού. Διπλό στην έδρα άμεσης ανταγωνίστριας στα ψηλά του ταμπλό και μάλιστα με εμφατικό σκορ (2-0). Βαθμολογικός και ψυχολογικός αέρας στο μάξιμουμ, καλύτερο δεν γινόταν! Για την ομάδα της Λεπενούς.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη λοιπόν  για το Άρη Λεπενούς που νίκησε με 2-0 τον Άρη Αιτωλικού.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Κατοχής, και οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεπενούς πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Στο 18΄μετά από ατομική προσπάθεια ο Τσιούνης άνοιξε το σκορ για τον Άρη Λεπενούς, και στο 68΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Βασιλάρης διαμόρφωσε το τελικό 0-2 . Το πέναλτι κέρδισε ο Τσιούνης.

Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι στο 85΄με τον Ζέρβα (η μπάλα άουτ)

Οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν, που ήταν το τρίποντο, και βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 89΄αποβλήθηκαν (κόκκινη κάρτα) ο Γεωργίου από το Άρη Λεπενούς, και οι Καβαλιέρης, Φράγκος από τον Άρη Αιτωλικού

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Κακατσίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Αιτωλικού (Ιωάννης Κοντός)

Μπότας, Καβαλιέρης, Κοντομήτσος, Παλιάτσας , Κάκκος (65΄Πανόπουλος), Φράγκος Λ., Μούτσα, Αλμπάνης, Πασπαλιάρης (65΄Καρέτσος), Ζέρβας, Λυκούδης (22΄Φράγκος Α.)

Άρης Λεπενούς( Τάσος Σπαής, Μόριτς Τσίβιτς)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Προδρομίτης (82΄Φλούδας) , Μπουμπούλης (59΄Τζαμαλής Π), Βαμβακάς Π. (89΄Μήλιος), Θώδης Σ., Βασιλάρης, Τζαμαλής Ε., Κοσμάς (89΄Πετανίτης), Θώδης Α., Τσιούνης (82΄Πιστιόλης)