Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ αλλά και τη δυναμική της Ένωσης.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε στην «OPAP Arena» με 4-1 για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την ανωτερότητα της ΑΕΚ αλλά και την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς το παιχνίδι. Αυτό περιμέναμε. Στο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-1 είπα στα παιδιά να προσπαθήσουν και μετά με τις αλλαγές που θα κάναμε να διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. Δεχθήκαμε, όμως τα γκολ αρκετά νωρίς και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής».

Για τη συνέχεια: «Πάντα θα μπορούσαμε να λέμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε με παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Και στην πορεία του αγώνα να ρισκάρουμε με αλλαγές για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είναι κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ την Παρασκευή για εμάς. Ολη η προσοχή μας πάει εκεί. θα πρέπει να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδος. Ολοι όσοι παίξουν να είναι στο 100%».

Για τα μεταγραφικά: «Ο,τι κι αν γίνει όποιος κι αν έρθει, αν έρθει, να είναι έτοιμος την Παρασκευή. Η προσοχή μου είναι στο ματς της Παρασκευής. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι αυτό με όσους έχουμε».