Σε αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή το πρωί ο Αστέρας Καμαρούλας επέστρεψε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα μετά το τρίποντο που πήρε απέναντι στην Αναγέννηση Στάνου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, εντούτοις κατάφερε έκανε την ανατροπή μέχρι το τέλος της του πρώτου ημιχρόνου, και με ένα ακόμη γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης νίκησε με 3-1 την Αναγέννηση Στάνου.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 14΄με τον Παπανίκο.

Η συνέχεια ανήκει στους γηπεδούχους και με δυο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών πήραν προβάδισμα. Στο 26΄ο Λαυρεντάκης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον Αστέρα, και στο 36΄ο Προβίδας έδωσε το προβάδισμα (2-1) . Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 47΄ο Πετρονικολός (3-1)

11 βαθμούς για τον Αστέρα Καμαρούλας, παρέμεινε στους 14 βαθμούς η Αναγέννηση Στάνου.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κακατσίδης, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατσούπης, Μήκας (75΄Σώζος), Ζαμπάρας, Γιώτης, Προβίδας, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (86΄Καπέλης), Πετρονικολός, Λαυρεντάκης (65΄Αριστόπουλος), Γρίβας (86΄Ζάγκας), Κουκουγιάννης (86΄Τσακανίκας)

Αναγέννηση Στάνου (Κώστας Λιανός)

Μαραγκός, Θώμος, Τσιλίκης Α., Παππάς, Τσιλίκης Κ., Σκυλογιάννης, Παπανίκος, Σιαπλαούρας (46΄Καραπάνος), Μηλιάς, Τάτσης (83΄Τζαχρήστας), Κοντός Κ.