Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΟ Σκουτεράς και ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Σκουτεράς και ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου (1-1) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Έγινε ένα ανοιχτό ματς με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη. Στο 30΄ο Λιάβας από καλή θέση δεν πέτυχε γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σκέβας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ βρίσκει το δοκάρι του Λέκκα. Ο Τριάντης στο 75΄άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει στο 82΄με κεφαλιά ο Πιστιόλης μετά από σέντρα του Σκέβα

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΑΟ Σκουτεράς τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Παρασκευόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο 90΄.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Καζανάς, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Γιαννοκώστας Ε., Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Κωστάκης, Γιαννοκώστας Γ. (70΄Κωστόπουλος Γ.), Παρασκευόπουλος, Σταμάτης (90΄Διαμαντόπουλος), Γιαννακίδης (65΄Αντωνόπουλος), Σκέβας, Ευσταθιάδης

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Λέκκας, Παπαβασιλείου (Καπετανάκης), Στεφανίδης, Χρόνης, Λιάβας, Στρατομήτρος (Ιωάννου), Χολιασμένος, Βλάχος, Κασούμης, Μαντόγλου, Σωτηρίου(Τριάντης)