Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στο γήπεδο των Οχθίων Άρης Λεπενούς και ΑΕ Μεσολογγίου (1-1) στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Αιτία το «βαρύ» γήπεδο (αρκετές λακούβες με νερό), που εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες. Επιτυχία ο πόντος για τον Άρη Λεπενούς που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Γκέλα η ισοπαλία για την ΑΕΜ που έδωσε την δυνατότητα στον Αμβρακικό Λουτρού να βρεθεί μαζί της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης η ΑΕΜ  προηγήθηκε στο 47΄ με τον Κράνη, για να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό ο Άρης Λεπενούς με διπλή προσπάθεια και σουτ του Β. Πετανίτη. Μετά τη επίτευξη του τέρματος από τους γηπεδούχους διαμρτυρήθηκε ο προπονητής Ανδρέας Καλαβριζιώτης με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή. Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση η ΑΕΜ (κόκκινη κάρτα ο Κράνης στο 90΄+4)

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροδάτος, Κακατσίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς ( Τάσος Σπαής- Μόρις Τσίβιτς)

Μήλιος, Μουρτζιάπης (40΄λ.τρ. Πετανίτης), Προδρομίτης, Μπουμπούλης, Βαμβακάς, Θώδης Σ. (62΄Φλούδας), Βασιλάρης, Τζαμαλής Ε, Τζαμαλής Π., Θώδης Α. (85΄Πιστιόλης), Τσιούνης

ΑΕ Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Δουλιώτης, Τριφιάτης, Αθανασόπουλος (67΄Ζαβιτσάνος), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας (67΄Κουφός), Πλαστήρας (58΄Παλιάτσας), Κράνης