ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Agrinio24.gr

Μεγάλη νίκη του Άρη Αιτωλικού το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου. Οι νησιώτες επικράτησαν με 2-1 της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και κρατήθηκαν κοντά στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι βλέπουν να χάνουν συνεχώς έδαφος, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ένα γκόλ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ απο τον Διαμαντόπουλο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν άλλους σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Κουτρούμπα. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει κυριολεκτικά στους γηπεδούχους, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης διπλασίασε τα γκόλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μούτσα. Το μόνο που κατάφερε η Ένωση ήταν να μειώσει στο 87ο λεπτό με τον Τσεκούρα.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

21′ Γκόλ 0-1: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου μεταξύ κέντρου και περιοχής, λάθος εκτίμηση του Κουτρούμπα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
25′ Καλό σούτ του Ζέρβα ελάχιστα άουτ
33′ Σέντρα απο δεξιά του Πανταζή, ο Τσεκούρας βρίσκεται μόνος του απέναντι απο τον Μπότα αλλά η κεφαλιά του καταλήγει άουτ
45΄Κακό σούτ του Τσεκούρα απο καλή θέση καταλήγει άουτ
47′ Καλό σούτ του Ράπτη μπλοκάρει ο Μπότας
53′ Κεφαλιά του Σώζου μπλοκάρει ο Μπότας
55′ Διαγώνιο σούτ του Μούτσα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
59′ Πολύ καλό σούτ του Ράπτη καταλήγει άουτ
61′ Συρτό σούτ του Ράπτη η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα, ο Σώζος βάζει την κόντρα αλλάζοντάς της πορεία και την στέλνει άουτ.
79′ Αντεπίθεση με τον Φράγκο που τσιμπάει την μπάλα και ανατρέπεται απο τον Κουτρούμπα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.
80′ Γκόλ 0-2: Ο Μούτσα το εκτελεί εύστοχα δίνοντας προβάδισμα δύο γκόλ στην ομάδα του.
87′ Γκόλ 1-2: Εκτέλεση φάουλ του Τσεκούρα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Μπότα.
89′ Σούτ του Σώζου άουτ

Διαιτητής: Καζανάς – Βοηθοί: Καλαμπόκης, Λύσσαρης.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος): Κουτρούμπας, Τηγανίτας (46′ Παναγιωτόπουλος), Πανταζή (76′ Η. Κοκώνης), Ρόκος (76′ Αυδής), Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κ. Κοκώνης, Πριόβολος (46′ Ράπτης), Τσεκούρας. HYSENAJ (46′ Σώζος), Σπυριλιώτης.

Άρης Αιτωλικού (Γιάννης Κοντός): Μπότας, Καρέτσος (50′ Λυκούδης), Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Κάκκος, Διαμαντόπουλος, Μούτσα, Αλμπάνης, Φράγκος (85′ Ζαπάντης), Ζέρβας (57′ Πανόπουλος), Πασπαλιάρης.