Η ομάδα Κ19 νίκησε με 3-1 στο Βόλο την τοπική ομάδα που από το 43’ έπαιζε με δέκα παίκτες. Από σέντρες του Καβαλλάρη, με κεφαλιά του Νικολάου στο 57’ και του Μορφάκη στο 74’, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα. Ο Βόλος μείωσε στο 88’ με τον Νταϊλάνι, αλλά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καβαλλάρης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Σκούρτης, Κουνάβας (93’ Λέσι), Ζαβέρδας, Μάνος, Ράδος, Νικολάου, Μπαρλαγιάννης (58’ Μαυρόπουλος), Παχής (58’ Γκόλιας), Καβαλλάρης, Μορφάκης (78’ Τσουμάνης).

 

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού νίκησε με 3-2 την ΑΕΛ στο Emileon, σε μια αναμέτρηση με συγκλονιστική εξέλιξη. Προηγήθηκε στο 2’ με τον Γιωτόπουλο, αλλά η Θεσσαλική ομάδα απάντησε στο 4’ ισοφαρίζοντας και έκανε το 1-2 στο 62’ μετά από πέναλτι, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Ζαραϊδόνης. Σκορ που παρέμεινε έως τις καθυστερήσεις του αγώνα!

Στο 92’ ο Γαλαζούλας με πλασέ και δύο λεπτά μετά ο Μόκκας με κεφαλιά, έκαναν την πλήρη ανατροπή και έδωσαν στην ομάδα μας μια πολύ μεγάλη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάνης (81’ Τσιριμώκος), Καπνιάρης, Βλαχοδήμος (60’ Παυλίδης), Μόκκας, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Μπελλάλης (46’ Ελέζι), Κακιώνης (66’ Χότζα), Γαλαζούλας.

 

Με το ίδιο σκορ (3-2) η ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού νίκησε την αντίστοιχη του Βόλου στο Emileon. Το 1-1 έγινε στα πρώτα λεπτά με αυτογκόλ εκατέρωθεν. Ο Θεοχάρης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας στο ημίωρο και ο Σταμάτης έκανε το 3-1 στο 65′. Λίγο πριν το τέλος μείωσε η ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Λιάκας, Φωλιάς, Γρατσάνης, Μπιτσικώκος, (60’ Χασάνης), Γκορόγιας, Σταμάτης, Τσαπραΐλης, Θεοχάρης (78’ Λαγάκης), Τέλιος, Βασιλείου, Ασημακούλας.