Ντέρμπι. Μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, για μια θέση στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ. Μεγάλος νικητής ο ΑΟ Ζευγαρακίου με το «επιβλητικό» 4-1, επί του Κεραυνού Γαβαλούς, και συνεχίζει το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος). 10 νίκες σε ισάριθμα ματς!!

Δυνατό και ανοιχτό ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αρκετός κόσμος στις εξέδρες, πολύ καλή χειμωνιάτικη ημέρα, όλα ιδιανικά για το ντέρμπι της Μακρυνείας.

Οι γηπεδούχοι πιο εύστοχοι άνοιξαν το σκορ στο 35΄με  εκτέλεση πέναλτι του Ντόβα. Στο 44΄ο Πελεκάνος  το γκολ της «χρονιάς» με ασύληπτο σουτ στην κίνηση.. … 2-0 για τους γηπεδούχους.

Προσπάθησε ο Κεραυνός Γαβαλούς. Παπαευθυμίου , Βίβας σπατάλησαν μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να βρεθεί και πάλι μέσα στο ματς η φιλοξενούμενη ομάδα. Δεν τα κατάφεραν με το 2-0 να παραμένει σκορ πρώτου ημιχρόνου

Στην επανάληψη με την είσοδο του Μουρτζιάπη και Ζαπαντιώτη, ο Κεραυνός ζητούσε το γκολ, αλλά πολύ δύσκολα μπορούσε να νικήσει τον Ρόκκο. Δεύτερο πέναλτι για τον ΑΟ Ζευγαρακίου στο 76΄με τον Θ. Παπαευθυμίου εύστοχο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από κάθετη μπαλιά του Πελεκάνου, ο Καλογεράκης με αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας. 4-0 και όλα τελείωσαν!!

Το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν να μειώσει στο φινάλε με τον Παπαδόπουλο

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου ( Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Πάγια Ρ., Καλλιακμάνης, Ντόβας, Παντής, Κουλουκούρας (56΄Παπαευθυμίου Θ.), Ζωγράφος (79΄Μπούκαρης), Κατσαβοχρήστος (79΄Θεοδωρόπουλος Γ), Πελεκάνος, Πάγια Α. (71΄Πάγια Α.)

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Αλεξανδρής, Μπουσδούνης (58΄Ζαπαντιώτης), Χαραλάμπους, Κουρσάρης (64΄Κουτσιάς), Κουζέλης, Παπαευθυμίου Γ., Μουχάνης, Βίβας (46΄Μουρτζιάπης), Βδουκάκης (78΄Γκιόζι), Παπαδόπουλος