Ο Πόρος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ντελβίν Εντιγκά όμως ο άλλοτε μέσος των Ολυμπιακού και Παναιτωλικού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο του Ηρακλειου, προκαλώντας τους ανθρώπους της ομάδας να εκδώσουν σκληρή ανακοίνωση.

Ο Πόρος έκανε αγωνιστική υπέρβαση για τα δεδομένα του αφού αν και ομάδα Γ’ Εθνικής ήρθε σε συμφωνία με έναν παίκτη που έχει εμπειρία από την κορυφαία κατηγορία μέσω Ολυμπιακού (2013-15) και Παναιτωλικού (2021), όμως το deal που πέτυχε δεν φαίνεται να έχει αντίκρισμα.

Και αυτό γιατί ο Ντελβίν Εντιγκά, παρότι είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείο στην ώρα που είχε προαναγγείλει, με το κλειστό του τηλέφωνο μάλιστα να ωθεί τους ανθρώπους του Πόρου να εκδώσουν δυναμική ανακοίνωση εις βάρος του.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ’ οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος!

Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών.

Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ! Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.